opc_loader

Habitat kit Rainforest S

Artikelnr: 33/PT2660
130,00

Inclusief toebehoren!

Afmetingen: 36x36x52cm

  • Volglas terrarium
  • Dubbele frontale deurtjes met ontsnappingsveiligheid
  • Bevat alle nodige decoratieonderdelen
  • Unieke voorruitventilatie
  • Volledig metalen verluchtingsrooster bovenaan
  • Natuurlijk lijkende rotsachterwand
  • Compact Top verlichtingssysteem
  • Bevat tevens: Gebruiksaanwijzing, bodembedekking, waterschaaltje, lianen en planten

De Exo Terra regenwoud habitat kit is de ideale set voor de beginnende terrariumhouder! De kit bevat alle nodige componenten om de terrariumhobby een succesvolle start te geven, inclusief het door Europese herpetologen ontworpen Exo Terra Glass Terrarium. Het Exo Terra Glass Terrarium met zijn apart naar voren openklappende deuren geeft gemakkelijke toegang voor onderhoud en voeren. De bovenzijde is volledig in gaas voor optimale ventilatie en laat tevens toe dat de UVB-straling van de lampen tot diep in het terrarium doordringt. De Exo Terra Compact Top (inbegrepen) is speciaal ontworpen voor het Exo Terra Glass Terrarium. Dit gemakkelijk te installeren lichtsysteem bevat een fitting met reflector voor de Exo Terra Repti Glo spaarlampen.

Een Gebruiksaanwijzing ter referentie is ingesloten met nuttige informatie aangaande inrichting, decoratie en onderhoud van deze Exo Terra Rainforest Terrarium Kit.

De Habitat Kit Small is ideaal voor: kleine slangensoorten, hagedissen en gekko's zoals Anolis carolinensis, Anolis sagrei, Rhampholeon brevicaudatus, Holaspis guentheri, Takydromus sexlineatus, Phelsuma laticauda, Hemidactylus frenatus, Lygodactylus luteopicturatus, Mabuya macularia, Sceloporus variabilis, Brookesia superciliaris, Hyla cinerea en tal van andere soorten. Ook geschikt voor jonge dieren van grotere soorten als opkweekbakje.

De juiste lamp kiezen

Vele reptielensoorten hebben andere behoeftes op het vlak van belichting. Er werd geen lamp bijgeleverd zodanig dat deze kan gekozen worden in functie van de te houden soort in deze Habitat Kit.

Aangeraden lamp voor deze kit:

Daglicht lamp met volledig spectrum

Woestijn terrarium lamp

Tropische terrarium lamp

Habitat kit Rainforest S heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Habitat kit Rainforest S


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items