opc_loader

HUUR Hondenbuggy De Luxe 3 wielen 87 * 66 * 110 cm

€15/ weekend (vrijdag 14u tot maandag 9u)

€30/week (7 dagen)

waarborg: €30

CONTACTEER ONS PER E-MAIL OM DE BESCHIKBAARHEID TE CONTROLEREN --> info@dierenhokjes.be

OP TE HALEN IN NOORDERWIJK

Een hondenbuggy is een leuke en makkelijke manier om uw kleinere hond mee te nemen. Puppy's, kleine en oudere hondjes kunnen vaak niet zo ver lopen en met een hondenbuggy kunt u toch wat langere tochten maken. Als de hond moe wordt zet u hem of haar gemakkelijk in de buggy en kunt u meteen uw weg vervolgen.

De hond die u met deze hondenbuggy mee kunt nemen kan maximaal 20 kg wegen. Hij is dus uitsluitend bedoeld voor kleine en middelgrote honden.

Ook voor honden die lichamelijke problemen hebben biedt een hondenbuggy uitkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewrichtsproblemen, artrose of aandoeningen aan de wervelkolom. Ook voor die honden is naar buiten gaan en lichaamsbeweging krijgen heel belangrijk, maar het laatste wat u dan natuurlijk wilt is dat u de hond noodgedwongen te lang moet laten lopen. Met de hondenbuggy is dat probleem direct verleden tijd.

De afmetingen zijn in opgevouwen toestand 93*67*42 cm. Hij past dus zonder moeite in vrijwel elke kofferbak. Eenmaal uitgevouwen is de buggy 110*87*66 cm

De buggy is voorzien van een makkelijke duwstang en een zwenkwiel wat het manoeuvreren vergemakkelijkt.

15,00

Uitverkocht

HUUR Hondenbuggy De Luxe 3 wielen 87 * 66 * 110 cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HUUR Hondenbuggy De Luxe 3 wielen 87 * 66 * 110 cm


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: