opc_loader

Kuikendrinkfles met klapdeksel 0,5L

Artikelnr: DK05 KU

Deze compacte drinkfles is dankzij de speciaal ontwikkelde drinknippel te gebruiken voor kuikens en ander pluimvee. Het blijft bijzonder om te zien hoe snel de kuikens ontdekken waar ze water kunnen vinden. Binnen enkele seconden worden ze aangetrokken door de glinstering van een waterdruppel aan de drinknippel. Puur natuur! Dankzij de bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. De gegarandeerd lekvrije nippel houdt bovendien het strooisel droog en gaat verspilling tegen.

3,25

Pluspunten Drinkfles met klapdeksel 0,5L

  • Geschikt voor kuikens en ander pluimvee
  • Gemakkelijk in het verblijf zelf bij te vullen dankzij klapdeksel
  • Altijd schoon water
  • Verzinkte montagebeugel
  • Kleurvast dankzij UV-beschermende toevoeging aan PPC
  • RVS lekvrije nippel van Europese kwaliteit
  • Vorstbestendig PPC kunststof
  • 360° Drinknippel werkt ook bij aanraking vanaf de zijkant

Water is van levensbelang voor alle dieren, dus ook voor kuikens en pluimvee. In tegenstelling tot veel andere drinksystemen, waar de dieren gemakkelijk in direct contact komen met het water, is deze drinkfles met klapdeksel erg hygiënisch. De dieren drinken het water op via de RVS-nippel en dat houdt het water gegarandeerd schoon. Het water blijft zo lang goed en de dieren hebben altijd gezond en schoon drinkwater tot hun beschikking. Zeker bij kuikens is dit een groot voordeel. Deze drinkflessen zijn dan ook perfect te gebruiken in combinatie met onze comfort serie warmteplaten, waarbij de fles aan de wand gemonteerd wordt of op de warmteplaat wordt gezet.

De drinknippel is gemaakt van extra hard kunstof en hoogwaardig RVS van Europese kwaliteit. Normaalgesproken zal deze zelden lekken en vele jaren meegaan. Toch lekkage? Dan komt dat bijna altijd door vuil op de drinknippel. De fles even kort van het verblijf halen, eventuele haren verwijderen en de nippel goed schoonmaken is dan afdoende.

Zorg bij kuikens overigens wel voor voldoende licht in het verblijf; dat laat de waterdruppel glinsteren en wekt zo hun nieuwsgierigheid. Volwassen dieren die geen nippels gewend zijn, zullen in het begin ook nog open drinkwater aangeboden moeten krijgen. Op deze manier kunnen ze goed wennen aan de overgang.

Met de standaard verzinkte bevestigingsbeugel is deze drinker gemakkelijk te bevestigen aan nagenoeg elk type huisvesting. Nog mooier is onze in hoogte verstelbare houder. De drinkfles groeit zo letterlijk mee met de opgroeiende kuikens! Ideaal, want een te lage nippelhoogte vergroot de kans op lekkage.

IJzersterk PPC; bestand tegen zon en vorst

Drinksystemen hangen vaak in weer en wind. Maar ook in hartje zomer of bij extreme kou moeten producten blijven doen waarvoor ze gemaakt zijn. Daarom heeft Olba ervoor gekozen deze drinkfles uit te voeren in het vorstbestendige PPC-kunststof. Bovendien is dit artikel UV-beschermd. Verkleuringen behoren daarmee tot het verleden en de levensduur wordt flink verlengd. Wel zo fijn, want zo zijn de gebruikte kleurencombinaties ook na een paar jaar nog mooi om te zien. Bang dat de drinker kapotvriest in de winter? Geen probleem, PPC is veel flexibeler dan standaard materiaal.

Kuikendrinkfles met klapdeksel 0,5L heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kuikendrinkfles met klapdeksel 0,5L


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items