opc_loader

Habitat kit Desert M

Artikelnr: 33/PT2652
170,00

Inclusief toebehoren!

Afmetingen: 45x45x45cm

* Volglas terrarium

* Dubbele frontale deurtjes met ontsnappingsveiligheid

* Bevat alle nodige decoratieonderdelen

* Unieke voorruitventilatie

* Volledig metalen verluchtingsrooster bovenaan

* Natuurlijk lijkende rotsachterwand

* Compact Top Verlichtingssysteem (lampen niet inbegrepen, deze zijn apart te bestellen daar hiervoor de juiste keuze dient gemaakt te worden afhankelijk van de reptielsoort)

* Bodembedekking, waterschaaltje, rotspartij, plant, verstopgrotje en gebruiksaanwijzing

De Exo Terra woestijn habitat kit is de ideale set voor de beginnende terrariumhouder! De kit bevat alle nodige componenten om de terrariumhobby een succesvolle start te geven, inclusief het door Europese herpetologen ontworpen Exo Terra Glass Terrarium. Het Exo Terra Glass Terrarium met zijn apart naar voren openklappende deuren geeft gemakkelijke toegang voor onderhoud en voeren. De bovenzijde is volledig in gaas voor optimale ventilatie en laat tevens toe dat de UVB-straling van de lampen tot diep in het terrarium doordringt. De Exo Terra Compact Top (inbegrepen) is speciaal ontworpen voor het Exo Terra Glass Terrarium. Dit gemakkelijk te installeren lichtsysteem bevat een fitting met reflector voor de Exo Terra Repti Glo spaarlampen.

Een gebruiksaanwijzing ter referentie is ingesloten met nuttige informatie aangaande inrichting, decoratie en onderhoud van deze Exo Terra Desert Terrarium Kit.

De Habitat Kit Desert Small is ideaal voor: kleine slangensoorten, hagedissen en gekko's zoals Stenodactylus petrii, Coleonyx brevis, Teratolepis fasciata, Tropiocolotes persicus, Paroedura androyensis en tal van andere soorten. Ook geschikt voor jonge dieren van grotere soorten als opkweekbakje.

De Habitat Kit Desert Medium is ideaal voor: kleine en mediumgrote slangensoorten, hagedissen en gekko's zoals Cordylus tropidosternum, Chalarodon madagascariensis, Xenagama taylori, Eumeces schneideri, Eublepharis macularius, Paroedura picta, Teratoscincus scincus, Hemitheconyx caudicinctus, Lichanura trivirgata en tal van andere soorten. Ook geschikt voor jonge dieren van grotere soorten als opkweekbakje.

De juiste lamp kiezen

Vele reptielensoorten hebben andere behoeftes op het vlak van belichting. Er werd geen lamp bijgeleverd zodanig dat deze kan gekozen worden in functie van de te houden soort in deze Habitat Kit.

Aangeraden lamp voor deze kit:

Daglicht lamp met volledig spectrum

Woestijn terrarium lamp

Habitat kit Desert M heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Habitat kit Desert M


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items